duminică, 15 mai 2016

Victor Ponta, reacție DURĂ la afirmațiile ambasadorului SUA


Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a precizat vineri că a existat un număr limitat de invitaţii la operaţionalizarea sistemului antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu şi a adăugat că "ar fi fost ideal" să fie invitaţi toţi cei care au contribuit la acest proiect.
Fostul prim ministru, Victor Ponta, reacționează pe pagina sa de Facebook, publicând  o fotografie prin care contrazice afirmația că nu a fost loc pentru toată lumea la inaugurarea scutului de la Deveselu. „Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”, scrie acesta ironic.
content-image
„Wow - ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni. E drăguț să inviți la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul și NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”

Victor Ponta îi reproșează ambasadorului SUA  faptul că au fost invitați numai oameni care nu au avut nicio legătură cu proiectul și își încheie postarea tăios: „proști suntem toți ceri care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită”.


„Adevărul este că nu greșește Domnul Ambasador Klemm - domnia sa a venit recent la București (sau Budapesta, tot aia), era gata Scutul, practic la inaugurare ca și Cioloș. Proști suntem toți cei care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită!”